Add to FaceBook   Add to Google   Add to Yahoo!   Twit This   Add to MySpace   Add to Reddit   Digg It   Add to StumbleUpon   Add to Live Spaces

Termeni si conditii

Vizitatorul paginii BazarAutoMoto.ro accepta valabilitatea conditiilor de utilizare prezentate mai jos.
BazarAutoMoto.ro isi rezerva dreptul ca reglementarile, principiile de manipulare ale datelor sa fie schimbate fara o instiintare prealabila a utilizatorilor, vizitatorilor.
Regulamentul actual, regulile de protejare a datelor sunt disponibile si accesibile in orice situatie.

Regulamentul de utilizare a BazarAutoMoto.ro:

- Continutul BazarAutoMoto.ro, coloristica, solutiile tehnice utilizate, graficele, bazele de date etc. sunt protejate juridic, copierea, utilizarea, difuzarea acestora fara acordul BazarAutoMoto.ro este strict interzisa.
- BazarAutoMoto.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si informatiile postate, utilizatorului ii revine in exclusivitate responsabilitatea si suporta consecintele pentru folosirea acestora. BazarAutoMoto.ro nu isi asuma si respinge vehement orice fel de raspundere de orice natura sau orice dauna directa sau indirecta ivita ca o consecinta a utilizarii paginii. Totodata BazarAutoMoto.ro face tot posibilul pentru intretinerea functionarii in bune conditii, fara probleme si erori a paginii.
- BazarAutoMoto.ro poate aduna date despre vizitatori, in scopuri statistice si de siguranta. Printre acestea se numara si adresa de IP, care in anumite situatii are caracteristica de data personala.
- BazarAutoMoto.ro isi conditioneaza unele servicii, de inregistrare. Eventualele date personale obtinute in timpul inregistrarii, BazarAutoMoto.ro le manipuleaza cu rigoare, confidential, nu le furnizeaza, nu le ofera spre intrebuintare.
- Inregistrarea si datele obtinute in aceasta etapa, BazarAutoMoto.ro le sterge imediat la cererea utilizatorului.
- Prin inregistrare utilizatorul accepta ca BazarAutoMoto.ro sa il instiinteze prin e-mail de schimbarile ivite, deasemenea periodic sa ii trimita scrisori publicitare. Dar BazarAutoMoto.ro nu trimite aceste scrisori publicitare daca utilizatorul se dezaboneaza. Aceasta optiune poate fi modificata de catre utilizator.
- Este interzisa postarea repetata cu acelasi anunt, al aceluiasi produs sau incadrarea si transcrierea in alta categorie. Textul anuntului trebuie sa fie distinct, original, este interzisa aceeasi descriere pentru produse similare.
- Utilizatorii sistemului de corespondenta raspund exclusiv pentru continutul scrisorilor trimise, este interzisa trimiterea scrisorilor spam.
- Nerespectarea regulamentului atrage dupa sine stergerea inregistrarii, dupa caz excluderea si interdictia de a mai utiliza pagina.

Publicarea anunturilor pe BazarAutoMoto.ro este gratuita!
Newsletter :

Copyright © BazarAutoMoto.RO 2012. All rights reserved.